Site Overlay

Zámočnícke práce


Zámočnícke práce sú nosnou časťou našich služieb. Navrhujeme a vyrábame oceľové konštrukcie z oceľe, nerezu a hliníka. Vyrábame brány s pohonom, ploty, prístrešky so sklom, lexanom alebo plechom, zábradlia a mnoho iného.

UKÁŽKY PRÁC

Sklenárske práce

Sklenárske práce vykonávame od svojho založenia. Disponujeme vlastným skladom najbežnejšie používaných skiel: číre sklá, ornamenty, zrkadlá. Skladom držíme aj polykarbonátové dosky s príslušenstvom na prístrešky, altánky, skleníky atď.

UKÁŽKY PRÁC

Klampiarske práce

Klampiarske práce vyrábame široký sortiment klampiarskych výrobkov, vrátane celonerezových izolovaných komínov, vložiek, oplechovania, parapetov atď.

UKÁŽKY PRÁC

O nás

Vznik spoločnosti sa datuje do roku 1991, od kedy nepretržite funguje zakladateľ spoločnosti pán Jozef Mičo. Tento fakt jasne dokazuje smerovanie a serióznosť spoločnosti. V roku 2018 sa spoločnosť pretransformovala na právnu formu s.r.o. pod aktuálnym názvom KOVMAK s.r.o. ako čisto rodinná spoločnosť. KTO SME Sme stabilná spoločnosť s dlhotrvajúcou tradíciou v regióne severovýchodného Slovenska.čítajte viacO nás

Najnovšie práce

Svidník zábradlie

Pre nášho klienta sme vyrobili nerezové zabradlie v zosilnenom prevedení, určené na komerčnú prevádzku, na schodisko obchodného domu v centre mesta Svidník. Použité boli hrubostenné materiály pre vyššiu odolnosť, všetko podľa požiadaviek zákazníka.

Tvorba web stránok webdizajn abWEB.sk